Beste foto van de week
De beste foto’s van de week krijgen een CEWE voucher t.w.v. 20 EUR per mail toegestuurd. Deze voucher is vrij te besteden aan fotoproducten via www.cewe.nl.

Beste foto van de maand

De beste foto’s van de maand krijgen een CEWE voucher t.w.v. 50 EUR per mail toegestuurd. Deze voucher is vrij te besteden aan fotoproducten via www.cewe.nl.
Overnachten in de beste zoo van Europa
De categorie winnaars winnen een overnachting (t.w.v. 439 EUR) in de beste zoo van Europa: Pairi Daiza. Logeer in het hart van het park en beleef een exclusieve ervaring beleven temidden van de fauna. De accommodaties bevinden zich in de werelden ‘The Last Frontier’ & ‘The Land of the Cold’. In deze werelden leven de meest indrukwekkende dieren en voor fotografieliefhebbers is het dus een waar paradijs. Het betreft een overnachting in halfpension en als gast mag je 1 uur voor openingstijd het park al in. Kortom een unieke belevenis. Naast de overnachting in Pairi Daiza gaan de categorie winnaars er ook met een Mediamarkt voucher t.w.v. 250 EUR en een CEWE voucher t.w.v. 100 EUR vandoor.
Een bijzondere fotogenieke midweek
De hoofdprijs van de CEWE Photo Challenge is een bijzondere fotogenieke midweek* rondom Amersfoort. Deze stad is uitgeroepen tot meest fotogenieke stad van Nederland en de natuur in de omgeving is ook buitengewoon mooi. In deze prijs zijn een tour met een schaapsherder over de NP Utrechtse Heuvelrug, een safaritour met gids op de Veluwe en een stadswandeling met een professionele fotograaf inbegrepen. Iedere fotografieliefhebber kan zijn of haar hart ophalen met deze hoofdprijs. Verder krijgt de winnaar ook een MediaMarkt voucher t.w.v. 500 EUR, een interview en plaatsing in Shoot/Focus Magazine en een CEWE voucher t.w.v. 250 EUR.

* Deze prijs is tot stand gekomen in samenwerking met Honeyguide, Visit Utrecht Region en Citymarketing Amersfoort
global.drag_and_drop.header
global.drag_and_drop.description